måndag 28 maj 2007

Schizz-Kebap

Efter Långa förseningar till följd av ett aktivt hemlighetsmakleri och utländska test-sessioner. Har Vegan-kitchen Malmö bestämt (med konsensus) att man äntligen skall släppa Schizz-kebap filerna. Så varsågoda!!!

Schizz-Kebap

1 pkt Vegan Kebap (viana)
1 gul lök
Olja
Peppar
Salt

Vitkål (gärna färsk)
Morot
Olivolja
Citron
(Sourkraut)

Värm upp stekpannan och fräs kebab och lök tills det antagit fin konsistens. Krydda med omsorg. Riv vitkålen och moroten, blanda sedan med oljan och citronen. Lägg därefter salladen i botten med kebaben överst i brödet. Häll på såsen.

Vitlöksås

Sojagrädde (Provamel)
3 Vitlöksklyftor
Herb de Provence
Örtsalt
Peppar

pressa vitlöken och rör ihop ingredienserna. Låt stå ett tag och häll sedan över kebaben.

Inga kommentarer: